PÅ GÅNG

Ge dig själv eller dina vänner den viktigaste presenten

Ge dig själv eller dina vänner den viktigaste presenten – ett hälsosammare 2020!

Ja, ni har hört det förut och vet att det är sant. Ett liv i rörelse gör både kropp och knopp gladare! Så då måste vi ha lite roliga mål. Vad kan vara bättre än att springa eller gå Uppsalas nya roliga stadslopp, Uppsala Night Run!

Maila din beställning med för och efternamn till dom som ska ha presentkortet till magnus@sprocketevent.se så får du tillbaka ifyllt presentkort att lägga under julgranen eller tallriken till gästerna på Nyårsafton!

Priser:
Till och med 31 dec: 295 kr
1 januari – 30 juni: 345 kr
1 juli – 19 aug: 395 kr
20 – 21 aug: 445 kr

 

I priset ingår unik medalj/souvenir.

Uppsala Night Walk

Uppsala Night Walk

Uppsala Night Run är loppet för alla. Vi menar verkligen det. En stor nyhet för 2020 års Uppsala Night Run är att vi lägger till en helt ny klass, som vi kallar ”Walk”. Det är precis som det låter. Här går du i ditt eget tempo och njuter av Hot Spots, publik och Uppsalas landmärken. Loppet avslutas med målgång och medalj och direkt in på Eftersvetten på Åkanten!

Uppsala Night Run vill skapa det perfekta löploppet och vår nya distans kommer starta i direkt anslutning till 5 km-loppet och du går i mål i god tid innan 10k-loppet har passerat varvningen.

Så snör på dina vandringskängor, leta fram stavarna och vandra rakt ut i natten!

Actic Svandammen håller extraöppet

Gör dig fräsch efter loppet och ta en provvecka på Actic!

Actic Svandammen håller extraöppet fram till klockan 23:00 fredagen den 23 augusti för dig som deltar i Uppsala Night Run och vill ta en dusch efter löpningen, innan vidare kvällsäventyr tar vid. Du betalar 50 kr i entréavgift på plats på Actic Svandammen. Alla gäster erhåller en gratis träningsvecka på Actics Uppsala-anläggningar!

 

Actic Svandammen
Sjukhusvägen 2
018-478 20 10

 

EFTERSVETTEN PÅ SALUHALLEN!

EFTERSVETTEN PÅ SALUHALLEN!

Uppsala Night Run är mer än bara ett löp-lopp! Vår vision är en folkfest liknande Kulturnatten där hela citykärnan bubblar. En del av konceptet är att festen fortsätter efter loppet. Nu kan vi stolt presentera ”Eftersvetten” på Åkanten vid Saluhallen.

Runners Square öppnar redan kl. 17:00 på S:t Eriks torg och då kommer det finnas möjlighet till street-food, café och bar utanför på Saluhallens parkering. Eftersvetten öppnar för alla deltagare och publik kl. 21:00 på Åkanten, där coverband och DJ tar över med ett härligt mingel in på småtimmarna. Här koras också vinnarna i både maskeradklass och Uppsala Short Run.

  • ”Eftersvetten blir pricken över ”i” för Uppsala Night Run. Efter en härlig löptur i centrala Uppsala väntar mingel med dina medlöpare där alla är välkomna! Säger Morgan Blom, Sprocket Event.
  • Vi vill att Uppsala Night Run ska vara den perfekta kickoffen. Att kunna aktivera medarbetare eller kunder med både friskvård och lite fest så tror vi att detta kan bli ett ”givet” event för många företag, fortsätter Morgan Blom
  • Vi älskar evenemang i Uppsala! Som en del av Uppsalas nöjesliv så vill vi självklart vara en del av en ny folkfest i Uppsala. Saluhallen är perfekt för att växa med eventet och vi lovar att bjuda på en riktig härlig kväll på Åkanten, säger David Åström, Svensson krogar.

Evenemangsinformation
Namn: Eftersvetten
Plats: Åkanten och S:t Eriks torg
Tid: 21:00

Orphei Drängar och Uppsala Night Run bjuder på höstkonsert!

Orphei Drängar och Uppsala Night Run bjuder på höstkonsert! 

Uppsala Night Run är kvällsloppet där det väntade möter det oväntade. Loppet, som startar i skymningen fredag 23 augusti, kommer slingra sig i citykärnan där man får uppleva både det anrika och det moderna Uppsala. 

En del av loppet är att segment, så kallade Hot Spots, ska förgylla upplevelsen. Både för deltagare och åskådare. 

Så vad kan vara coolare än att Uppsalas stolthet, den världsberömda manskören Orphei Drängar, sjunger med 40 man på universitetshusets trappa under loppet! Våra ”VIP-gäster”, det vill säga alla deltagare i våra lopp, kommer få glida fram precis framför kören och njuta. Alla övriga besökare tar plats i universitetsparken och får se både löploppet och Orphei Drängar på första parkett. 

”Vi älskar att vara med där det händer”, säger OD:s dirigent Cecilia Rydinger. ”Vare sig det gäller stadslopp, bandyfinal eller mösspåtagning är OD stolta över att få vara en del av Uppsalas folkfester. Vi ses i augustinatten!” 

”Vi har jobbat ihop med OD under flertal tillfällen och tankarna kring en konsert för alla deltagare kändes självklar. Uppsala Night Run skapar en ny tradition med OD, och känslan att ha en 40 man stark hejakör kommer verkligen vara något utöver det vanliga”, säger Morgan Blom på Sprocket Event. 

Konserten går under namnet ”OD on the run” och givetvis är det fri entré! 

För mer information 

Morgan Blom – Sprocket event 
0760 27 68 40 morgan@sprocketevent.se 

Gustav Alberius – Orphei drängar 
0708 88 11 34 info@od.se 

ACTIC LÖPARPARTNER TILL UPPSALAS NYA MOTIONSFEST

ACTIC LÖPARPARTNER TILL UPPSALAS NYA MOTIONSFEST

Fredagen den 23 augusti får Uppsala sitt första stora stadslopp för deltagare på alla nivåer. Med start och mål en fredagskväll i centrala Uppsala hoppas arrangörerna att det ska bli en folkfest för både löpare och publik. Actic ser till att alla deltagare är maximalt peppade inför det första Uppsala Night Run. 

Vi tog tempen på Hannah Runsten, marknadsansvarig på Actic i Uppsala

Varför är ni med i Uppsala Night Run?

  • Uppsala Night Run är ett event som går helt i linje med Actics vision – ett friskare samhälle genom träning. Här får vi möjlighet att vara med och inspirera många till fysisk aktivitet under roliga omständigheter – på varje individs egna nivå – vilket är precis vad vi vill. 

Vad ser ni fram emot?

  • Allt från förberedelserna som pågår redan nu med att engagera och peppa så många som möjligt så att de känner sig maximalt laddade inför Uppsala Night Run, till allt spännande som kommer att hända under kvällen med stort K. Effekter och överraskningar kommer sätta guldkant, och maskeradklassen kommer bli en hit! 

Kommer ni göra något speciellt inför och under loppet?

  • Självklart håller vi löpträningar, både öppna och för grupper som vill vässa till löpsteget lite extra och snacka taktik. Tillsammans med Uppsala Night Run har vi också skapat ett specialerbjudande riktat till alla våra medlemmar. Väl framme vid start tar vi vårt uppdrag på största allvar att se till att samtliga blir ordentligt uppvärmda inför såväl milen som Short Run-klassen. Vi är också med och säkerställer att ställningarna hålls under nedvarvningen.

Ett lopp genom centrala Uppsala en fredagskväll med massor av spännande arrangemang runt loppet för publik och deltagare. Både för den seriöse löparen och alla de som deltar för att det är kul och gillar motion och frisk luft. Med Actic får vi en perfekt löppartner som även med sina anläggningar har ett stort medlemsnät som vi hoppas springer i vår nya folkfest, säger Morgan Blom på Sprocket Event som ansvarar för arrangemanget.

För mer information, kontakta gärna:

Sprocket Event Morgan Blom
Tel: 0760 27 68 40 
E-post: morgan@sprocketevent.se
www.uppsalanightrun.se 

Eller

Actic
Hannah Runsten
Tel: 0721 41 18 66
E-post: hannah.runsten@actic.se
www.actic.se   

Inspirationsföreläsning!

Sh Bygg bjuder på inspirationsföreläsning!

Gunnar Söderström, världens bästa peppare och speaker under Uppsala night run, ger med sin medryckande energi, berättarglädje och värme deltagarna en mycket inspirerande timme! På ett pedagogiskt, lättillgängligt och härligt engagerat sätt berättar Gunnar vad du är kapabel till genom enkla men starka mentala tekniker.

Nu vill Sh Bygg, Uppsala night runs presentatör, ge dig och en vän möjlighet att delta. Meddela namn på dig/er som önskar delta och skicka ett mail till therese@sprocketevent.se senast 10 juni.Begränsat antal platser.

När? -13 juni kl 16.00-17.00
Var? – I Sh maskins utbildningslokaler, Kungsängens gård, Östra Vindbrovägen Uppsala

Pressrelease

STOR LÖPARFEST TILL UPPSALA CITY
MED SH BYGG SOM PRESENTATÖR

Så är det äntligen dags. Fredag 23 augusti får Uppsala sitt första stora stadslopp för löpare på alla nivåer. Med start och mål en fredagskväll i centrala Uppsala hoppas arrangörerna att det ska bli en folkfest för både löpare och publik. 

Sh bygg går nu in som presentatör
i det nystartade löpevenemanget.

Loppet, som heter Uppsala Night Run, är uppdelat i distanserna 10 och 5 km och sträckningen går genom både historiska delar av Uppsala, som Slottet och Domkyrkan, och City där både Gågatan och Stora torget blir en del av upplevelsen. 

Att starta ett helt nytt löplopp och placerat mitt i Uppsala centrum har sina utmaningar. Att kunna presentera vår lansering med Sh bygg, en oerhört stark lokal representant som alltid visat sin kärlek till Uppsala skapades förutsättningarna att ge Uppsala en riktig folkfest!, säger Morgan Blom på Sprocket Event.

-Ansvar, glädje och kompetens är våra ledord!

Vi är oerhört stolta över att bidra till ett levande Uppsala där människor trivs, utvecklas och har roligt. Att ta en aktiv roll under Uppsala Night Run är ett fantastiskt tillfälle för oss på Sh bygg att ha en gemensam och rolig aktivitet tillsammans med vår kompetenta och inspirerande personal, att göra det möjligt att bidra till bra hälsa, ser vi som ett ansvar som arbetsgivare.  Sen hoppas jag givetvis att vår personal visar upp vår kompetens inom löpning också, som vi vet främjar både kropp och knopp Säger Sara Mentzer, marknadsansvarig på Sh Bygg.

Loppet har alltså premiär i år med en målsättning på över 3 000 löpare och 10 000 inom ett par år när loppet har blivit mer känt i Sverige och internationellt.

-Löpning är en motions- och tävlingsform som fortsätter att växa i popularitet. Inte minst de så kallade upplevelseloppen med olika typer av kringarrangemang. Och som arrangör av andra stora sport- och idrottsevenemang i Uppsala har vi länge funderat på hur vi skulle vilja ordna den perfekta löparfesten. Svaret blev Uppsala Night Run. Ett lopp genom centrala Uppsala en fredag kväll med massor av spännande arrangemang runt loppet för publik och deltagare. Både för dem som tar sin löpning på största allvar och alla de som deltar för att det är kul och gillar motion och frisk luft. Vi vill skapa en riktigt folkfest i City och ser fram emot en riktig höjdarkväll med massor av överraskningar, säger Morgan Blom på Sprocket Event som ansvarar för arrangemanget.

Navet för Uppsala Night Run blir S:t Eriks torg och Saluhallen där uppvärmning, mat & dryck och underhållning både före och efter loppet sker för löpare och publik.

Starten sker på Drottninggatan och den första utmaningen blir att ta sig upp till Uppsala slott, förbi Domkyrkan och Universitetshuset för att sedan springa ner mot City och längs Gågatan, som kommer att vara fylld av aktiviteter den här kvällen. Avslutningen går längs Fyrisån med en spektakulär målgång och sedan fortsätter festen på S:t Eriks torg och Saluhallen.  

-Att kunna dela denna stund med övriga besökare & deltagare gläder oss extra mycket och ger en möjlighet för oss att träffa dem som vi kanske inte skulle kommit i kontakt med annars, avslutar Sara Mentzer.

För mer information, kontakta gärna:
Morgan Blom, Sprocket Event Arrangör av Uppsala Night Run
Tel: 0760 27 68 40 E-post: morgan@sprocketevent.se
Webb: www.uppsalanightrun.se 

Sara Mentzer, marknadsansvarig SH Bygg
Tel: 0735 95 63 39 E-post: sara.mentzer@shbygg.se
Webb: www.shbygg.se 

Sh bygg i korthet: Grundat 1923, vilket gör Sh bygg till ett av branschens äldsta entreprenadföretag. Med 350 anställa utför de bygg-, sten-, och anläggningsarbeten med en omsättning 2018 om 1,26 Md kronor.

Banan

Banan?

Jo mer central än så här kan den inte bli. Men vi tänkte ta en kilometer i taget. Gå in på vår Facebook-sida och häng med på en mer utförlig presentation av Uppsala night run. Välkomna!

Kontakt:

Sprocket Event AB
Östra Ågatan 35,
753 22 Uppsala, Sweden

Kontaktperson:

Morgan Blom
morgan@sprocketevent.se