ACTIC LÖPARPARTNER TILL UPPSALAS NYA MOTIONSFEST

Fredagen den 23 augusti får Uppsala sitt första stora stadslopp för deltagare på alla nivåer. Med start och mål en fredagskväll i centrala Uppsala hoppas arrangörerna att det ska bli en folkfest för både löpare och publik. Actic ser till att alla deltagare är maximalt peppade inför det första Uppsala Night Run. 

Vi tog tempen på Hannah Runsten, marknadsansvarig på Actic i Uppsala

Varför är ni med i Uppsala Night Run?

  • Uppsala Night Run är ett event som går helt i linje med Actics vision – ett friskare samhälle genom träning. Här får vi möjlighet att vara med och inspirera många till fysisk aktivitet under roliga omständigheter – på varje individs egna nivå – vilket är precis vad vi vill. 

Vad ser ni fram emot?

  • Allt från förberedelserna som pågår redan nu med att engagera och peppa så många som möjligt så att de känner sig maximalt laddade inför Uppsala Night Run, till allt spännande som kommer att hända under kvällen med stort K. Effekter och överraskningar kommer sätta guldkant, och maskeradklassen kommer bli en hit! 

Kommer ni göra något speciellt inför och under loppet?

  • Självklart håller vi löpträningar, både öppna och för grupper som vill vässa till löpsteget lite extra och snacka taktik. Tillsammans med Uppsala Night Run har vi också skapat ett specialerbjudande riktat till alla våra medlemmar. Väl framme vid start tar vi vårt uppdrag på största allvar att se till att samtliga blir ordentligt uppvärmda inför såväl milen som Short Run-klassen. Vi är också med och säkerställer att ställningarna hålls under nedvarvningen.

Ett lopp genom centrala Uppsala en fredagskväll med massor av spännande arrangemang runt loppet för publik och deltagare. Både för den seriöse löparen och alla de som deltar för att det är kul och gillar motion och frisk luft. Med Actic får vi en perfekt löppartner som även med sina anläggningar har ett stort medlemsnät som vi hoppas springer i vår nya folkfest, säger Morgan Blom på Sprocket Event som ansvarar för arrangemanget.

För mer information, kontakta gärna:

Sprocket Event Morgan Blom
Tel: 0760 27 68 40 
E-post: morgan@sprocketevent.se
www.uppsalanightrun.se 

Eller

Actic
Hannah Runsten
Tel: 0721 41 18 66
E-post: hannah.runsten@actic.se
www.actic.se