UPPSALA VIRTUAL NIGHT RUN

Varmt välkomna till UVNR 2020! 

Klargörande, alla som väljer att genomföra det virtuella loppet

behåller naturligtvis också sin riktiga startplats till UNR 2021.

 

Spring banan eller där du är, i mörker, välj valfri fredag fram till 27 november.
Datum: 23, 30 oktober, 6, 13, 20, 27 november
NYHET! Om du av säkerhetsskäl inte vill springa i mörker går det bra att springa på andra tider.

Kansliet öppet torsdag 19/11 och fredag 20/11 klockan 10.00-12.00

 

RACEONE

För att kunna delta i UVNR så behöver du ladda ned appen RaceONE, det gör du via Google Play (android) eller App Store (Iphone).

RaceONE har en enkel förklaring till hur du går tillväga steg för steg, Läs mer här! 

RaceONE har också sammanställt de vanligaste frågorna som kan dyka upp på vägen och om du inte hittar svaret på din fråga där mejlar du till magnus@sprocketevent.se så ska vi göra det bästa vi kan för att hjälpa dig 

STARTLISTAN ÄR PUBLICERAD

Startlistan är sorterad på efternamn för att du enkelt ska kunna hitta ditt startnummer som du senare knappar in i RaceONE. 

KANSLIETS ÖPPETTIDER

 

Eftersom vi vill göra vårt lopp så likt ett vanligt lopp som möjligt under annorlunda tider kommer vi ha ett kansli öppet på Östra Ågatan 35. I kansliet kommer du kunna hämta ut din nummerlapp och en goodie bag från våra sponsorer. Nytt för i år är att alla kommer få sitt förnamn tryckt på nummerlappen. Vill du hämta ut din medalj innan du genomför det virtuella loppet går det också bra, men självklart kommer vi ha medaljutdelning även efteråt.

 

OBS! för att springa det virtuella loppet behöver du inte hämta ut din nummerlapp, ditt namn och startnummer kommer vara registrerat i appen vi använder!

 

Information Kansliet

 

Vart: Östra Ågatan 35 B
Öppettider: torsdag 19/11 och fredag 20/11 klockan 10.00-12.00

 

Om du vill hämta ut nummerlapp och goodie bag till din familj och vänner går det naturligtvis bra. När du hämtar ut nummerlappen är det viktigt att du har koll på vilket startnummer du har.

 

Sponsorer

Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer! Tillsammans gör ni det möjligt att Uppsala Night Run blir en fantastisk fest för deltagare och publik. Och får natten i Uppsala city att explodera i ljus och ljud.  

Running Partner

Kontakt:

Sprocket Event AB
Östra Ågatan 35,
753 22 Uppsala, Sweden

Kontaktperson:

Morgan Blom
morgan@sprocketevent.se