VIKTIG ATT VETA

Program & evenemangsinformation UNR 2020

 

 

Torsdag 22/10

15:00 – 20:00 Kansli i Saluhallen. Här hämtar du din nummerlapp och gör eventuella ändringar i din anmälan. Du behöver inte ha med dig din deltagarbekräftelse då du kommer hitta ditt startnummer på plats i startlistan

 

Fredag 23/10

12:00 – 16:00 Kansli i Saluhallen.
17:00 – 23:00 Kansli på S:t Eriks torg. 
17:00 Välkommen till Runners Square, navet i evenemanget, på S:t Eriks torg. 
17:00 Saluhallen öppnar och erbjuder street-food- och barförsäljning nedanför S:t Eriks torg på sin parkering.
19:00 Uppsala Short Run på S:t Eriks torg.
20:45 Start 5 km på Drottninggatan.
21:00 Eftersvetten på Saluhallen öppnar med liveband, DJ prisutdelning och löparmingel.
21:15 Start 10 km på Drottninggatan.
23:00 Prisutdelning på Eftersvetten.

KANSLIET/SEN ANMÄLAN

Du kan anmäla dig sent, antingen via din mobil, eller via uppställda datorer i kansliet. Det fungerar som en vanlig anmälan och görs via www.uppsalanightrun.se. Anmälan stänger 15 min före respektive start. Dock rekommenderar vi att du är ute i god tid om du gör en sen anmälan för stress är inte den bästa förberedelsen.

I kansliet hämtar du ut din nummerlapp och du kan även göra namn och/eller distansbyte mot en kostnad om 100 kr. Var även här ute i god tid. Kansliets öppettider finner du ovan i programmet. 

Nummerlappsutdelning i kansliet

För att hämta ut din nummerlapp i kansliet behöver du inte ha ett startbevis. På onsdag publicerar vi en startlista på hemsidan, facebook och skickar även ut den via mejl till alla deltagare. I startlistan hittar ni ert startnummer och det numret uppger ni i kansliet för att hämta ut er nummerlapp. Ni behöver inte ha med deltagarbekräftelsen och det är ok att hämta ut till sina medlöpare.

STARTEN

Start 5 km: 20:45
Start 10 km 21:15

Startplatsen finner du på Drottninggatan, strax nedanför Karolinabacken. Vid starten erbjuder vi 6 fållor att välja på. Varje fålla är skyltad med ett tidsintervall. Vi ber er ödmjukast att välja fålla utefter den sluttid ni tror/hoppas att ni ska klara. Då kommer vi skapa ett lopp med minst möjliga ”omkörningar” och därmed ett trevligare lopp för alla. Detta gäller även maskeradklass 5 km

För att inte skapa onödiga proppar runt banan, startar vi en fålla i taget, med ca 1 minuts mellanrum. Ert chip, som är placerat i nummerlappen tar er individuella tid när ni passerar startlinjen, så om du startar i första eller sista startfålla har ingen betydelse för din sluttid.

Vår fantastiska sponsor Actic är naturligtvis på plats och ser till att ni är uppvärmda när startskottet går. 

Fållor 5 km 

Sub 20 min 
20 – 25 min 
25 – 30 min 
30 – 35 min 
35 – 45 min 
45 min + 

Fållor 10 km

Sub 40 min
40 – 50 min
50 – 55 min
55 – 60 min
60 – 70 min
70 min +

DEPÅ VITAMIN WELL

Det kommer finnas sportdryck och vatten i Depå Vitamin Well. Den är belägen vid korsningen Sankt Olofsgatan/Svartbäcksgatan. Du passerar den 2 ggr på 5 km och 4 ggr på 10 km. 

RESULTATSERVICE

På fredag kommer det att publiceras en länk högst upp på startsidan där du enkelt kan söka fram din sluttid direkt efter att du gått i mål.

SJUKVÅRD, MASSAGE OCH TEJPNING

På Sankt Eriks torg kommer Röda korset finns på plats för att ta hand om eventuella skador som uppstår under loppet. Innan loppet kan du gå till massagetältet för att tejpa muskler och leder med kinesotejp. Där kan du också få en välförtjänt massage efter loppet. Massage och tejpning är gratis, men vi tar betalt för själva tejpen.

Garderob, omklädningsrum och duschmöjlighet

På ovanvåningen i Saluhallen kommer det att finnas Garderob, omklädningsrum utan dusch. Om du vill duscha hänvisar vi till Actic Svandammen, kostnad 50 kr.

Toalett och Vatten

Toaletter finns på Fyristorg och i anslutning till Sankt Erikstorg. Om du vill fylla på en vattenflaska, kommer det att finnas en vattentank på Fyristorg.

Att tänka på

Vänster sida av banan är snabbfil, på höger sida njuter vi av vår vackra stad. Eftersom 10 km består av 2 varv, kommer det ofrånkomligt skapas varvningar, därför ber vi er att visa varandra respekt under loppet

Hämta din nummerlapp i god tid. Kansliets öppettider finner ni i programmet

Vi är mycket tacksamma för att vi får låna Uppsalas stadskärna för detta evenemang men allt gott har ett slut vilket medför att vi måste dra repet 23.45 på Nybron

Ingen alkohol får förtäras utmed banan
Åldersgräns 15 år (under 15 år i målsmans sällskap)

 

Du deltar i Uppsala Night Run på egen risk

Scrolla in och klicka på symbolerna för information

Kontakt:

Sprocket Event AB
Östra Ågatan 35,
753 22 Uppsala, Sweden

Kontaktperson:

Morgan Blom
morgan@sprocketevent.se