EFTERSVETTEN PÅ SALUHALLEN!

Uppsala Night Run är mer än bara ett löp-lopp! Vår vision är en folkfest liknande Kulturnatten där hela citykärnan bubblar. En del av konceptet är att festen fortsätter efter loppet. Nu kan vi stolt presentera ”Eftersvetten” på Åkanten vid Saluhallen.

Runners Square öppnar redan kl. 17:00 på S:t Eriks torg och då kommer det finnas möjlighet till street-food, café och bar utanför på Saluhallens parkering. Eftersvetten öppnar för alla deltagare och publik kl. 21:00 på Åkanten, där coverband och DJ tar över med ett härligt mingel in på småtimmarna. Här koras också vinnarna i både maskeradklass och Uppsala Short Run.

  • ”Eftersvetten blir pricken över ”i” för Uppsala Night Run. Efter en härlig löptur i centrala Uppsala väntar mingel med dina medlöpare där alla är välkomna! Säger Morgan Blom, Sprocket Event.
  • Vi vill att Uppsala Night Run ska vara den perfekta kickoffen. Att kunna aktivera medarbetare eller kunder med både friskvård och lite fest så tror vi att detta kan bli ett ”givet” event för många företag, fortsätter Morgan Blom
  • Vi älskar evenemang i Uppsala! Som en del av Uppsalas nöjesliv så vill vi självklart vara en del av en ny folkfest i Uppsala. Saluhallen är perfekt för att växa med eventet och vi lovar att bjuda på en riktig härlig kväll på Åkanten, säger David Åström, Svensson krogar.

Evenemangsinformation
Namn: Eftersvetten
Plats: Åkanten och S:t Eriks torg
Tid: 21:00

Kontakt:

Sprocket Event AB
Östra Ågatan 35,
753 22 Uppsala, Sweden

Kontaktperson:

Morgan Blom
morgan@sprocketevent.se